2017-120 Verpleegkundige/ verzorgende IG flexpool

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie

 

 

Verpleegkundige en verzorgende IG flexpool diverse zorginstellingen in Noord-Brabant en Gelderland

Wie is ZorgdesQ?

wij profileren ons in de markt als specialist in de zorg voor het begeleiden, uitzenden, werven & selecteren en bemiddelen van personeel. Dit doen wij veelal door maatwerkoplossingen te bieden en het gezamenlijke belang bovenaan te zetten. Transparantie, creativiteit, kwaliteit en snelheid zijn daarbij steeds onze uitgangspunten.

 

Hoe ziet jouw toekomstige baan eruit?

Bij diverse zorginstellingen in diverse regio’s in Noord-Brabant en Gelderland, zijn we op zoek naar verzorgenden 3IG en verpleegkundigen voor de flexpool.

 

Als verzorgende IG of verpleegkundige in een verpleeghuis, verzorgingshuis of thuiszorg heb je veel te maken met chronisch zieke ouderen (somatische zorg) of ouderen met een psychische stoornis die verband houdt met ouderdom zoals dementie. Afhankelijk van de functie, help je bijvoorbeeld cliënten met persoonlijke hygiëne, het verrichten van dagelijkse bezigheden en / of verleen je preventieve, curatieve en palliatieve verpleegkundige zorg. Daarnaast geef je voorlichting en advies en heb je contact met bijvoorbeeld familieleden en artsen.

Het geven van persoonlijke zorg en aandacht aan cliënten is erg belangrijk en waardevol. Jouw uiteindelijke doel is het stabiliseren van de gezondheid en zorgen dat de kwaliteit van leven van jouw cliënten beter wordt.

Wat betekent werken in de flexpool?

Je werkt flexibel dat wil zeggen middels een oproepcontract waarbij je zelf kunt bepalen waar en wanneer je werkt. Op deze manier blijf je flexibel en kun je bij diverse instellingen een kijkje in de keuken nemen.

 

Waar moet je aan voldoen?

  • Diploma verzorgende IG niveau 3 of In bezit zijn van een diploma verpleegkundige niveau 4;
  • Flexibele werkhouding;
  • Teamplayer maar ook zelfstandig kunnen werken;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een enthousiaste en positieve instelling.