2017-114 beveiliger partime

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Beveiliger Arnhem

Altijd gemotiveerd en bereid om het initiatief te nemen? Stel jij je zelfstandig op en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Wat ga je doen?

Als Objectbeveiliger  ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het bewaken van de toegang, het lopen van controlerondes, draai je receptie- en baliediensten of weet je juist te handelen in geval van calamiteiten. Natuurlijk maak je hierbij als Objectbeveiliger ook gebruik van de nieuwste technieken! Vliegvelden, de zakenwereld, datacenters; als Beveiliger kom je op de meest uitdagende plekken en krijg je ook nog eens de meest interessante trainingen. Kortom; bij ons draait alles om jou als Beveiliger!

Waar ben je goed in?

Als Objectbeveiliger ben jij flexibel, sociaal vaardig en niet bang om zelf oplossingen te bedenken. Jij hebt doorzettingsvermogen en zwicht niet onder druk. Met jouw professionele houding als Beveiligingsbeambte, ben je daarnaast ook heel makkelijk in de omgang en pas jij prima binnen ons team van Beveiligers!

Match

  • Diploma Beveiliger 2
  • Werkervaring als Objectbeveiliger is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Harde werker en een echte aanpakker
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Gemiddeld 100-120 uur per periode van 4 weken willen werken

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

  • onregelmatige tijden kunnen werken
  • in het weekend of nachten werken geen probleem vinden
  • ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn
  • gemiddeld 100-120 uur per periode van 4 weken willen werken

Het team

Er wordt volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand is doorgegroeid. Ben je als Objectbeveiliger eenmaal binnen, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar er genoeg mogelijkheden zijn om door te groeien!

Hoe ziet een dag eruit?

Je werkzaamheden als Objectbeveiliger bij Securitas zijn afwisselend en elke dag is weer anders. Na een eventuele briefing van collega’s of leidinggevende ga je naar je werkplek waar jij als Beveiligingsbeambte de rest van je dienst verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jezelf en anderen. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega’s na jou goed gebrieft worden, drink je misschien nog een kop koffie, en kun je weer lekker naar huis.

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk, dus wij investeren graag in jou door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Tot slot kom je in dienst via een uitzendovereenkomst met een prima salaris, onregelmatigheidstoeslag en goed dekkende reiskostenvergoeding.Er zijn volop mogelijkheden voor een toekomst ..
Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.