2017-113 beveiliger opleiding inbegrepen

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

 

Beveiliger – niet gediplomeerd

Wij zijn op zoek naar niet gediplomeerde Beveiligers! Wil jij het diploma Beveiliger 2  behalen? Solliciteer dan snel!

Wat ga je doen?

Als niet gediplomeerd Beveiliger kom je terecht in een dynamische omgeving. Je doet ervaring op bij locaties in Utrecht e.o. en je maakt uitgebreid kennis met alle facetten van de Objectbeveiliging. Naast je werkzaamheden word jij opgeleid tot professioneel Beveiliger! Je wordt tijdens het werk uitstekend begeleid: jouw enthousiaste collega’s en Supervisors zullen jou de eerste tijd on-the-job coachen. Na succesvolle afronding van het inwerktraject, begint het echte werk en word je volledig operationeel ingezet. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van de nieuwste technieken. Je past de theorie dus gelijk toe in de praktijk!

Waar ben je goed in?

Je bent gemotiveerd en hebt de drive om een topper in de beveiliging te worden! Je bent communicatief vaardig en deinst niet terug voor administratieve werkzaamheden. Als professionele Beveiliger werk je secuur en ben je strikt in het opvolgen van protocollen en security eisen. Ten slotte heb jij een goede dosis stressbestendigheid, en ben je niet snel van je stuk te brengen.

Match

  • Jij bent bereid de opleiding Beveiliger 2 via Securitas te behalen (indien je al de opleiding Beveiliger 2 volgt via een andere instantie en alleen nog op zoek bent naar een werkplek, dan is dat ook prima!)
  • Klaar voor het opdoen van leerzame werkervaring
  • Proactief met een flexibele instelling
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • 60-80 uur per periode van 4 weken werken
  • Woonachtig in directe omgeving stad Utrecht
  • Bij voorkeur volledige beschikbaarheid in de maanden juli/augustus

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar niet gediplomeerde Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

  • onregelmatige tijden kunnen werken
  • bereid zijn om dag-/nacht- en weekenddiensten te werken
  • ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn

Het team

Kom werken in een dynamische omgeving met enthousiaste en betrokken collega’s die ervaring hebben in het vak en waarvan je veel kunt leren. Er wordt volop in jou als niet gediplomeerde Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je eenmaal binnen, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie!

Hoe ziet een dag eruit?

Na een eventuele briefing van collega’s of leidinggevende ga je naar je werkplek, waar jij de rest van je dienst verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jezelf en anderen. Elke dag is anders, dus jij bent constant op je hoede. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega’s na jou goed gebrieft worden en kun je weer lekker naar huis. Weer een interessante dag voorbij en een stukje ervaring in de pocket!

Vind je dit interessant?

Beveiligers zijn natuurlijk ontzettend belangrijk , dus wij investeren graag in jou om een goede Beveiliger te worden. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw gezondheid middels een lifestyleprogramma, waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd. Er zijn er tal van mogelijkheden voor een toekomst.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van het sollicitatieproces. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.