2017-108 Vacature Verkoopadviseur (partime)

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Vacature Verkoopadviseur (partime)

Als partime verkoopadviseur help je klanten bij aankoop van een fiets. Tevens zorg jij ervoor dat winkel er altijd gelikt bij staat

Wij zijn een snel groeiende fietsenwinkel die zowel online als in een fysieke winkel actief is. Voor de toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

 

Verkoopadviseur (partime)

 

Als partime verkoopadviseur help je klanten bij aankoop van een fiets. Tevens zorg jij ervoor dat winkel er altijd gelikt bij staat.

 

Wat ga je doen?

  • Je adviseert klanten bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Dit kan een kinderstep zijn maar ook een carbon racemonster met de hoogst mogelijke afmontage.
  • Wanneer er geen klanten zijn ben je voornamelijk bezig met het op orde houden van de showroom.
  • Je werkdagen zijn vrijdagavond en zaterdag heel de dag, in de schoolvakantie zien we je graag zo veel mogelijk.

Functie eisen

  • Je volgt minimaal een MBO 3 of 4 opleiding.
  • Je bent commercieel, gedreven en je hebt oog voor de presentatie van fietsen op de winkelvloer.
  • Klantevredenheid en teamverband staat bij ons op nummer 1, daarom werken wij ook niet met provisie. Klanttevredenheid en een hecht team moet ook jouw streven zijn.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij zijn een professionele, energieke onderneming met jonge, enthousiaste medewerkers met passie voor klanten. Je hebt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Wij bieden dan ook een marktconform salaris en kans op een vast contract.