2017-105 Persoonsbeveiliger nationaal m/v

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Persoonsbeveiliger nationaal m/v

De Persoonsbeveiligers binnen het bedrijf zijn ook direct leidinggevende, Dit omdat deze uitgebreid zijn opgeleid en er van die functionarissen verwacht wordt dat deze goed in teamverband kunnen werken maar ook zeer bekwaam zijn.  De persoonsbeveiliger Nationaal zal hoofdzakelijk binnen Nederland werken maar moet ook inzetbaar zijn als beveiliger. Deze functie is zeer verantwoordelijk aangezien je vaak met grote klanten te maken hebt. De eisen die aan dit type werk worden gesteld zijn erg hoog.

Een beveiligingsbedrijf, werkzaam in de regio Randstad met het hoofdkantoor in Amersfoort is op zoek naar opgeleide veteranen voor diverse functies in de beveiliging.

 

Algemeen:

Het bedrijf is geen standaard beveiligingsbedrijf. Zij hebben een eigen Advies en Training centrum.

Binnen het bedrijf bestaan ook doorgroeimogelijkheden naar Hondengeleider, Persoonsbeveiliger nationaal en Persoonsbeveiliger internationaal.

Wat is een must om te hebben:

Diploma Beveiliger nivo 2, doorzettingsvermogen, wilskracht, respect, rijbewijs B, sportief zijn, team speler maar ook zelfstandig, representatief

 

Wat is een Pre:

Defensie achtergrond, discipline, meertalig Engels, Duits en Frans