2017-104 Hondengeleider m/v

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Hondengeleider m/v

De Hondengeleiders zijn een heel belangrijke unit. Deze worden intern opgeleid en dienen zeer zelfstandig te kunnen werken en geen moeite te hebben met nachtdiensten en langere reistijden.

Een rijbewijs en rijervaring is een must aangezien iedere Hondengeleider een dienst auto van het bedrijf tot zijn of haar beschikking krijgt. Verder vergt deze functie veel tijd privé aangezien je 24/7 voor de hond moet zorgen en ook minimaal 2 keer per week op de bedrijfstraining aanwezig moet zijn. Als je het werken met een hond leuk vindt en altijd een trouwe collega naast je wilt hebben en leiding kan geven, dan is dit een top functie.

Een beveiligingsbedrijf, werkzaam in de regio Randstad met het hoofdkantoor in Amersfoort is op zoek naar opgeleide veteranen voor diverse functies in de beveiliging.

 

Algemeen:

Het bedrijf is geen standaard beveiligingsbedrijf. Zij hebben een eigen Advies en Training centrum.

Binnen het bedrijf bestaan ook doorgroeimogelijkheden naar Hondengeleider, Persoonsbeveiliger nationaal en Persoonsbeveiliger internationaal.

Wat is een must om te hebben:

Diploma Beveiliger nivo 2, doorzettingsvermogen, wilskracht, respect, rijbewijs B, sportief zijn, team speler maar ook zelfstandig, representatief

 

Wat is een Pre:

Defensie achtergrond, discipline, meertalig Engels, Duits en Frans