2017-102 Beveiliger m/v

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Beveiliger m/v

Als beveiliger dien je in bezit te zijn van het Beveiliging 2 diploma en van onbesproken gedrag zijn.  Alle beambten volgen in de eerste week intern in het trainingscentrum de cursus Beveiliger 2 vervolg. Dit is een uitgebreide opfris cursus die ieder half jaar herhaald word en met goed gevolg afgesloten dient te worden.

Verder zijn de beambten het paradeplaatje voor de klanten, m.a.w je dient altijd representatief te zijn. Flexibiliteit, Wilskracht, Discipline en Respect zijn kernwoorden.

 

Een beveiligingsbedrijf, werkzaam in de regio Randstad met het hoofdkantoor in Amersfoort is op zoek naar opgeleide veteranen voor diverse functies in de beveiliging.

 

Algemeen:

Het bedrijf is geen standaard beveiligingsbedrijf. Zij hebben een eigen Advies en Training centrum.

Binnen het bedrijf bestaan ook doorgroeimogelijkheden naar Hondengeleider, Persoonsbeveiliger nationaal en Persoonsbeveiliger internationaal.

Wat is een must om te hebben:

Diploma Beveiliger nivo 2, doorzettingsvermogen, wilskracht, respect, rijbewijs B, sportief zijn, team speler maar ook zelfstandig, representatief

 

Wat is een Pre:

Defensie achtergrond, discipline, meertalig Engels, Duits en Frans