2017-101 Verkoopadviseur

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Onze klanten verdienen het beste slaapadvies! Onze verkoopteams in de filialen spelen optimaal in op de wensen van onze klant. Zij geven deskundig advies over ons assortiment, de nieuwste trends op gebied van slapen, kwaliteit en service. Hierbij staat een aantrekkelijke prijs steeds voorop.

Voor ons filiaal in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Fulltime (37,5 uur):

Verkoopadviseur

De nieuwe collega die wij zoeken:

  • Is enthousiast, gemotiveerd, flexibel, representatief en commercieel
  • Functioneert zowel zelfstandig als in teamverband
  • Heeft goede luister- en spreekvaardigheden
  • Heeft de gunfactor: groot empathisch vermogen en de mogelijkheid om de manier van expressie aan te passen aan het type persoonlijkheid van de klant
  • Is een echte doorzetter die de klant in een prettig gesprek van een optimaal slaapadvies kan voorzien.

Daarbij heb je bij alles wat je doet één duidelijk doel voor ogen: een tevreden klant! Ervaring in de meubel- of slaapkamerbranche is mooi meegenomen, maar beslist niet noodzakelijk.

Je komt te werken in een dynamische en snelgroeiende organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, directheid en verbondenheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima en bieden volop perspectieven. Enthousiasme en inzet worden beloond met een zelfstandige functie, een boeiende en prettige werksfeer en een aantrekkelijk aanvangssalaris.

 

Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien?

Ga dan samen met ons voor 100%!

aantal uren: