2017-098 LOGISTIEK MEDEWERKER MAGAZIJN

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

 

In ons distributiecentrum in Nieuw Vennep van ruim 7000 vierkante meter zijn meer dan 40 collega’s werkzaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag en goederenafgifte en het bezorgen aan huis van verschillende artikelen.

Voor dit distributiecentrum zijn wij per direct op zoek naar een energieke medewerker voor de functie:

LOGISTIEK MEDEWERKER
MAGAZIJN

In deze functie ben je flexibel inzetbaar op alle facetten van het logistieke proces binnen onze organisatie. Je draagt mede zorg voor een optimaal verloop binnen deze logistiek processen wat inhoudt dat je de kwaliteit, productiviteit en continuïteit van het logistieke proces waarborgt.

De magazijnwerkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen, het verzamelen en klaarzetten van meubeldelen, matrassen en bed textiel. Hierbij maak je ook gebruik van moderne hulpmiddelen, zoals orderpick truck en scanapparatuur.
naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ook volop doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, directheid en goede werksfeer. Beter Bed biedt een logistiek, landelijk erkende MBO opleiding voor haar medewerkers met ambitie!

Ben jij die ambitieuze medewerker die op zoek is naar een veelzijdige loopbaan in de logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer snel!

 

Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien?

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

Aantal uren:37,5 uur Werkdagen:ma t/m vr