2017-096 CHAUFFEUR (MEUBELBEZORGER)

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Ben jij die nieuwe meubelbezorger met een GROOTS verantwoordelijkheidsgevoel? En ben jij in het bezit van je rijbewijs C?

Als meubelbezorger heb je een groots verantwoordelijkheidsgevoel. Belangrijk, want het is jouw taak en verantwoordelijk dat onze producten bij de klant worden bezorgd en gemonteerd. Met de beste service, zonder verrassingen en naar volle tevredenheid van de klant. Haal jij het beste uit elke dag? Zie je overal kansen om te groeien? En kan ‘goed’ bij jou altijd een beetje beter? Ga dan samen met ons voor 100% klanttevredenheid en word onze nieuwe:

CHAUFFEUR (MEUBELBEZORGER)

Je zit graag in de drivers seat. En het liefst in die van een vrachtwagen. Je hebt er plezier in om de klant blij te maken, je komt immers zijn of haar nieuwe slaapkamermeubelen brengen. Daar voel je je 100% procent verantwoordelijk voor. Van a tot z: van het laden van de vrachtwagen, tot de afstemming met de klant voor een tijdige levering, een vakkundige montage en een professionele afhandeling van de bestelling. Je geeft daarbij altijd net dat beetje extra service. Samen met de bijrijder zorg je voor een klant die 100% tevreden is. Zo word jij de grootste in logistiek.

In ons distributiecentrum in Nieuw Vennep van ruim 7000 vierkante meter zijn meer dan 40 collega’s werkzaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de goederenontvangst, opslag en goederenafgifte en het bezorgen aan huis van verschillende artikelen. De gehele goederenstroom wordt gestuurd vanuit SAP als ERP-systeem, daarbij wordt gebruik gemaakt van RF-apparatuur.

 

naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ook volop doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, directheid en goede werksfeer. Beter Bed biedt een logistieke, landelijk erkende MBO opleiding voor haar medewerkers met ambitie!

Met ruim tachtig filialen en zo’n zevenhonderd gedreven medewerkers zorgen we dat Nederland comfortabel en voordelig slaapt. Dat levert ons een klanttevredenheidsscore op van meer dan 95%. En daar zijn we trots op. Maar hier laten we het niet bij; wij streven naar de volle 100%. Wij geloven dat we onze klanten pas écht tevreden kunnen stellen, als onze medewerkers dat ook zijn. En daar doen we dan ook graag ons best voor. Kan ‘goed’ volgens jou ook altijd nog een beetje beter? Haal jij het beste uit je dag en zie jij overal kansen om te groeien?

Ga dan samen met ons voor 100%!

 

Aantal uren:37,5 uur Werkdagen:ma t/m vr