2016-107 Vacature Verkoopadviseur (fulltime)

 

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Verkoopadviseur (fulltime)

Als verkoopadviseur help je klanten bij aankoop van een fiets. Tevens zorg jij ervoor dat winkel er altijd gelikt bij staat.

wij zijn een snel groeiende fietsenwinkel die zowel online als in een fysieke winkel actief is. Voor de toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

 

Verkoopadviseur (fulltime)

 

Als verkoopadviseur help je klanten bij aankoop van een fiets. Tevens zorg jij ervoor dat winkel er altijd gelikt bij staat.

 

Wat ga je doen?

  • Je adviseert klanten bij het uitzoeken van een nieuwe fiets. Dit kan een kinderstep zijn maar ook een carbon racemonster met de hoogst mogelijke afmontage.
  • Je kunt op elke afdeling ingezet worden, maar jouw afdeling zal voornamelijk de sportafdeling zijn.
  • Wanneer er geen klanten zijn ben je voornamelijk bezig met showroommodellen klaar maken en het op orde houden van de showroom.
  • Je werkdagen zijn van dinsdag tot zaterdag, en vrijdagavond koopavond.

Functie eisen

  • Ervaring in de fietsen is een pre. Maar wanneer jij open staat om dingen te leren of super enthousiast over ben over (sport)fietsen kan jij zomaar de juist kandidaat zijn.
  • Je bent commercieel, gedreven en je hebt oog voor de presentatie van fietsen op de winkelvloer.
  • Klantevredenheid en teamverband staat bij ons op nummer 1, daarom werken wij ook niet met provisie. Klanttevredenheid en een hecht team moet ook jouw streven zijn.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

wij zijn een professionele, energieke onderneming met jonge, enthousiaste medewerkers met passie voor klanten. Je hebt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Wij bieden dan ook een marktconform salaris en kans op een vast contract.