2017-112 beveiliger partime

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.

Beveiliger Utrecht/Amersfoort e.o.

Ben jij gemotiveerd, klantvriendelijk, en proactief? Securitas zoekt jou als Beveiliger voor een van onze vele locaties in omgeving Utrecht (100-120 uur per periode)!

Wat ga je doen?

Als Objectbeveiliger bij Securitas ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het bewaken van de toegang, het lopen van controlerondes, receptie- en baliewerkzaamheden, of het juist handelen in geval van calamiteiten. Natuurlijk maak je hierbij als Objectbeveiliger ook gebruik van de nieuwste technieken! Als Beveiliger bij Securitas kom je op de meest uitdagende plekken en krijg je ook nog eens de meest interessante trainingen. Kortom; bij Securitas draait alles om jou als Beveiliger!

Waar ben je goed in?

Als Objectbeveiliger ben jij flexibel, sociaal vaardig en durf jij zelfstandig beslissingen te nemen. Jij hebt doorzettingsvermogen en blijft kalm onder druk. Met jouw professionele houding, ben je daarnaast ook heel makkelijk in de omgang, en pas jij prima binnen ons team van Beveiligers!

match

  • Diploma Beveiliger 2
  • Werkervaring als Objectbeveiliger is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Harde werker en een echte aanpakker
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Gemiddeld 100-120 uur per periode van 4 weken willen werken

Beschikbaarheid

Wij zijn op zoek naar Beveiligers die flexibel inzetbaar zijn en

  • onregelmatige tijden kunnen werken
  • in het weekend of nachten werken geen probleem vinden
  • ook tijdens feestdagen en vakantieperiodes beschikbaar zijn
  • gemiddeld 100-120 uur per periode van 4 weken willen werken

Het team

Er volop in jou als Beveiliger geïnvesteerd. Er kunnen veel veranderingen in het team plaatsvinden, wat meestal betekent dat er iemand doorgegroeid is. Ben je als Objectbeveiliger eenmaal binnen bent, kun je rekenen op een hechte, gezellige organisatie, waar er genoeg mogelijkheden zijn om door te groeien!

Hoe ziet een dag eruit?

De werkzaamheden zijn divers en iedere dag is weer anders. Na een eventuele briefing van collega’s of leidinggevende ga je naar je werkplek waar jij als Beveiligingsbeambte de rest van je dienst verantwoordelijk bent voor de veiligheid van jezelf en anderen. Aan het einde van je dienst zorg je dat de collega’s na jou goed gebrieft worden, drink je misschien nog een kop koffie, en kun je weer lekker naar huis.

Vind je dit interessant?

Aanmelden voor alle vacatures o.v.v. vacaturenummer graag via vacature [at] onbekendehelden [dot] nl met cv en motivatie.