Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Als je aan het nadenken gaat over deze vragen dan heb je kans dat je in cirkeltjes gaat ronddraaien, je kunt dan geen afstand meer nemen tot de vragen die je bezighouden. Op zo’n moment kan het heel zinvol zijn om jezelf als het ware “in kaart” te brengen. Een mooi instrument daarvoor is de “elementenvierhoek” (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk). Geen testen of vragenlijsten maar een persoonlijke zelfinschatting. Wordt geen boekhouder als je eigenlijk een boswachter bent;

Wat kunnen wij van Onbekende Helden jou bieden?

In een workshop van drie dagdelen gaan wij samen met jou aan de slag met de elementen vuur, water, lucht en aarde die als metaforen dienen voor bepaalde persoonlijke eigenschappen of clusters van eigenschappen. Door hiermee aan de slag te gaan kun je helderder in beeld brengen waar jouw competenties liggen, en, net zo belangrijk, waar je passie in het leven ligt. Vaak wordt na het uitwerken in een oogopslag duidelijk onder welk element je valt, en bij het bespreken van de elementen wordt duidelijk van welke je nog wat kunt leren.
Ontdek jouw persoonlijke elementenvierhoek om meer zicht te krijgen op je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en ontwikkelverlangens. Daarmee krijg je meer beeld van jezelf en weet je beter wat jij wilt. Het antwoord op wat je kunt is dan ook gemakkelijker te beantwoorden!

De data

Deze training zal plaatsvinden op drie vrijdagen: 12 april, 19 april en 10 mei 2019, van 13.00 uur tot 16.00 uur bij het Veteraneninstituut (VI) in Doorn. Deze training bestaat dus uit drie vrijdagmiddagen.

Locatie

Het adres van het VI is Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn. Je kunt je, tot uiterlijk 7 april 2019, aanmelden bij : Klazina [at] onbekendehelden [dot] nl of via onderstaand formulier.

We zien uit naar jullie komst.

Ap van Gameren en Klazina van Houwelingen

Mail ons